VOYAGER

Päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden

VALITSE
AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

Coverzone Voyager on kevyt ja kestävä autopeite ulko- ja sisäkäyttöön. Voyager on valmistettu erittäin lujasta kudotusta polyesteristä. Materiaali on vedenpitävä ja hengittävä. Hopeanharmaa pinta heijastaa lämpöä ja suojaa maalipintaa UV-säteilyn haalistavalta vaikutukselta. Voyager soveltuu parhaiten päivittäisen käyttöauton suojaamiseen ympärivuotisessa käytössä. 12 kk takuu.

COVERZONE VOYAGER – KEVYT JA KESTÄVÄ PEITE


COVERZONE VOYAGERKätevä suoja jokapäiväiseen käyttöön

Coverzone Voyager on kevyt mutta vankkarakenteinen peite. Keveys tekee Voyagerista näppärän valinnan autoilijalle, joka ajaa paljon: peite on helppo asentaa auton päälle ja pois, ja sen saa mahtumaan pieneen tilaan vaikkapa takakontin nurkkaan.

Monipuolinen Voyager soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöön, ja parhaimmillaan se on vähemmän kuormittavassa ulkokäytössä. Peitteellä on vuoden takuu. Jos säilytät autoasi katoksessa tai muussa suojaisassa ulkotilassa, valitse Voyager.


Vedenpitävä, hengittävä ja pehmeä

Voyager on hengittävä ja vesitiivis. Tämä tarkoittaa, että kosteus pääsee peitteen läpi vain auton pinnasta poispäin, mutta ei ulkopuolelta auton pinnalle. Autosi pysyy kuivana myös talvipakkasilla. Hyvästi tuulilasin raaputus!

Voyager-autopeitteen materiali on kevyttä ja kestävää kudottua polyesteria. Kangas on hengittävää, eli se ei sido kostetuta. Kiiltävä ei sido likaa, ja vähentää kesällä heijastamaan lämpöä

Peitteen materiaali on pehmeämpi kuin auton maali/lakka. Voyager-peite ei naarmuta maalipintaa. Huomioi, että maalipintaan tarttunut lika voi vaikutaa maalin kulumiseen.


Täsmällinen istuvuus

Coverzone -mallistossa on peite yli 7000 automallille.

Coverzone on mitannut ja vallintanut valtaosan autoista 1930-luvulta nykypäivään, joten lähes poikkeuksetta – oli ajokkisi kuinka harvinainen tahansa – oikean kokoinen ja mallinen peite on valikoimassa.

Nurkkien resorit tuovat joustavuutta, ja joissakin peitemalleissa on myös peilitaskut parantamassa istuvuutta.

Toimitukseen sisältyy auton ali vedettävät kiristysnauhat. Suomessa näitä tarvitaan harvoin. Voyager on suunniteltu Englannissa, ja saarella tunnetusti tuulee välillä lujaa!


Coverzone Voyager – yksityiskohtaista laatua

Voyager on tavoin suunniteltu ympärivuotiseen ja jokapäiväiseen käyttöön. Tuleva materiaali on UV-resistantti, mikä takaa pitkän käyttöiän.

Talvikäytössä Voyager -peiteen päältä on syytä harjata lumi ennen peitteen poisottoa. Lumi ja räntä ei juuri tartu pintaan, joten lumisateen jälkeen peite on helppo ravistella puhtaaksi.

Tuplatikatut saunat takaavat peiteen pysyvän muodossaan. Materiaali ei kutistu, eikä sido kosteutta. Hopeanharmaa kiiltävä pinta heijastaa tehokkaasti auringon lämpösäteilyä ja pitää kesällä ohjaamon viileämpänä. Lisäksi, kiiltävä pinta ei sido likaa.

Voyager-autopeite on tehokas suoja autollesi.


Voyoager soveltuu moneen käyttöön


LISÄTIETOJA

SÄHKÖAUTOILIJALLE

Katso tästä ohje,
jos haluat ladata peitettyä
sähköautoa.

TARJOUSPYYNTÖ

Erikoistilanteissa
voit lähettää
tarjouspyynnön.