VOYAGER

VALITSE AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

Helppokäyttöinen, kevyt ja kestävä peite monipuoliseen käyttöön. Hengittävä ja vedenpitävä materiaali takaa, että pääset talvella liikkeelle kuivalla tuulilasilla.

YLEISKATSAUS


YLEISKATSAUSKätevä suoja jokapäiväiseen käyttöön

Voyager on kevyt mutta vankkarakenteinen peite. Keveys tekee Voyagerista näppärän valinnan autoilijalle, joka ajaa paljon: peite on helppo asentaa auton päälle ja pois, ja sen saa mahtumaan pieneen tilaan vaikkapa takakontin nurkkaan. Monipuolinen Voyager soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin, ja parhaimmillaan se on vähemmän kuormittavassa ulkokäytössä. Peitteellä on vuoden takuu. Jos säilytät autoasi katoksessa tai muussa suojaisassa ulkotilassa, valitse Voyager.


Vedenpitävä, hengittävä ja pehmeä

Voyager on hengittävä ja vesitiivis. Tämä tarkoittaa, että kosteus pääsee peitteen läpi vain auton pinnasta poispäin, mutta ei ulkopuolelta auton pinnalle. Autosi pysyy kuivana myös kovilla talvipakkasilla. Hyvästi tuulilasin raaputus! Peitteen sisäpinta on pehmeä, jotta autosi maalipinta ei naarmuuntuisi peitteen liikkuessa tuulessa.


Täsmällinen istuvuus

Coverzone on mallintanut valtaosan kaikista autoista 1930-luvulta nykypäivään, joten lähes poikkeuksetta – oli ajopelisi kuinka harvinainen tahansa – oikean kokoinen ja mallinen peite on valikoimassa. Nurkkien resorit tuovat joustavuutta, ja joissakin peitemalleissa on myös peilitaskut parantamassa istuvuutta.


Erityisen toimiva katoksessa

Voyager on Stormforcen tavoin suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Maksimaalisen käyttöiän varmistamiseksi suosittelemme käyttämään Voyageria katoksessa tai muussa suojaisassa paikassa talvikeleillä, sillä suurten lumimassojen rasitus voi lyhentää Voyagerin elinkaarta. Vähintäänkin suosittelemme, että jos peitteen päälle on kertynyt paljon lunta, harjaa ne pois ennen peitteen poistamista.


GALLERIA


LISÄTIETOJA

SÄHKÖAUTOILIJALLE

Katso tästä ohje,
jos haluat ladata peitettyä
sähköautoa.

LISÄTARVIKKEET

Valikoimassamme on paljon lisätarvikkeita: Tutustu tuotteisiin.

LISÄTARVIKKET SAATAVILLA
PIAN VERKKOKAUPASTA!

TARJOUSPYYNTÖ

Erikoistilanteissa
voit lähettää
tarjouspyynnön.