AUTOSTRETCH

VALITSE
AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

HUOM! Autostretch ei ole vielä saatavilla verkkokaupasta. Tee tarjouspyyntö tai ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos Autostretch on mieleisesi tuote!

Kun haluat autollesi erityisen pehmeän ja joustavan suojan sisäsäilytykseen, Coverzone Autostretch on vastaus tarpeeseesi! Tämä uutuustuote on suunniteltu istumaan tiukasti ja korostamaan autosi muotoja, kuin urheiluvaate konsanaan. Toisin kuin Kalahari, joka valmistetaan tilauksesta, Autostretch on varastotuote, joka toimitetaan nopeasti autosi suojaksi.

YLEISKATSAUS


YLEISKATSAUSPehmeä ja joustava suoja säilytyksen ajaksi

Autostretch on nimensä mukaisesti kaikista joustavin Coverzone-tuote, mikä tekee siitä moneen taipuvan. Muista Coverzone-peitemateriaaleista on erilaisia kokoja ja malleja yli 100, mutta Autostretchistä vain 54! Tämä ei ole huono asia – se on vain osoitus siitä, miten näppärä tuote on kyseessä. Peite soveltuu hyvin ympärivuotiseen varastointiin. Valikoimassa on tuotteet niin pienen viistoperän kuin pitkän pakettiautonkin peittämiseen, ja autosi on takuulla suojassa pölyltä ja kosteudelta.


Silmiä hivelevät muodot

Lycran ja polyesterin sekoituksesta valmistettava Autostretch on erittäin joustava ja pehmeä materiaali, joka soveltuu ympärivuotiseen varastointikäyttöön. Materiaali kestää käyttöä pitkään, ja ihastut takuulla tiukan pehmeään halausotteeseen, jossa Autostretch silmäterääsi pitää.


Täsmällinen, erityisen joustava istuvuus

Coverzone on mallintanut valtaosan kaikista autoista 1930-luvulta nykypäivään, joten lähes poikkeuksetta – oli ajopelisi kuinka harvinainen tahansa – oikean kokoinen ja mallinen peite on valikoimassa. Joustavuutensa ansiosta Autostretch-peite on mahdollista sovittaa erikoisempiikin menopeleihin. Jos siis muut sisäpeitteet eivät taivu ajoneuvosi mittoihin, Autostretch todennäköisesti taipuu! Ole erityistilanteissa yhteydessä: asiakaspalvelu@autopeite.fi.


LISÄTIETOJA

SÄHKÖAUTOILIJALLE

Katso tästä ohje,
jos haluat ladata peitettyä
sähköautoa.

TARJOUSPYYNTÖ

Erikoistilanteissa
voit lähettää
tarjouspyynnön.