KALAHARI

Mittojen mukaan käsityönä valmistettava fleece-autopeite

VALITSE
AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

Coverzone Kalahari -autopeite valmistetaan käsityönä fleece-kankaasta. Kalahari-peite istuu autosi päällä kauniisti. Pehmeä ja paksu materiaali suojaa maalipinnan parhaalla mahdollisella tavalla. 10 värivaihtoehtoa takaavat autosi tyylin ja vuosikerran mukaisen, sopivan näyttävän ja arvokkaan suojauksen. Tee vaikutus itseesi, tilaa Kalahari -autopeite.

YLEISKATSAUS


YLEISKATSAUSSilmiä hivelevät muodot – näyttävästi suojattuna

Kalahari-autopeitteen materiaali on pehmeää ja joustavaa fleece-kangasta. Peite myötäilee tiukasti korin muotoja, ja autosi näyttää upealta myös suojattuna.

Mikrokuitumateriaalina fleece on hengittävä, pehmeä ja ilmava. Se estää tehokkaasti maalin naarmuuntumisen, ja suojaa pieniltä kolhuilta sekä kosteudelta.

Kun haluat autollesi näyttävimmän suojauksen, valitse Kalahari!

Kalahari -autopeite valmistetaan käsityönä Englannissa

Coverzone Kalahari-autopeite on esimerkki brittiläisestä käsityötaidosta. Tilauksen yhteydessä peitteen yksityiskohdat sovitaan, ja vahvistetaan. Coverzonen ammattitaitoiset ompelijat valmistavat jokaisen Kalahari-peitteen asiakkaan tilauksen mukaisesti, autokohtaisesti viimeisteltynä.

Valitse yksityskohdat auton mukaan

Kalahari-autopeitteen voit tilata 10 eri päävärissä. Katto- ja kylkipaneelit voi myös tiata eri värisinä. Paneelien väliin ommeltaavan tereen värin voit valita 12 eri vaihtoehdosta. Lisäksi voit tilata peitteen joko peilipussien kanssa tai ilman.

Coverzone Kalahari -autopeitteen toimitusaika vaihtelee valmistajan tilauskirjan mukaan.


Coverzone Kalahari autopeite istuu kuin urheiluvaate

Kalahari-peitteen joustava ja pehmeä fleece-materiaali, ja räätälöity istuvuus, takaavat näyttävän suojauksen. Peite korostaa autosi korin muotoja – Kalahari istuu kuin urheiluvaate.


Värivaihtoehdot

Kalahari on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita sivupaneelien, keskipaneelin, peilitaskujen ja paneelien välissä olevien tereiden värit oman makusi mukaan.

Saatavilla olevat värit: musta, harmaa (hopeinen), viininpunainen, punainen, oranssi, keltainen, tummansininen (laivastonsininen), sininen, vaaleansininen ja vihreä.

Tereiden väri on lähtökohtaisesti valkoinen, mutta kuten kuvista voi huomata, ne saa muissakin väreissä!


GALLERIA


LISÄTIETOJA

SÄHKÖAUTOILIJALLE

Katso tästä ohje,
jos haluat ladata peitettyä
sähköautoa.

TARJOUSPYYNTÖ

Erikoistilanteissa
voit lähettää
tarjouspyynnön.