KALAHARI

VALITSE AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

Coverzone Kalahari on huippulaadukas fleece-perustainen autopeite. Se on kaunein Coverzone-tuote, ja myös laadukkain sisäkäyttöön suunniteltu peite. Kalahari valmistetaan tilauksesta käsityönä ja on kehitetty erityisesti arvoautojen maalipinnan suojaamiseen.

YLEISKATSAUS


YLEISKATSAUSSilmiä hivelevät muodot – näyttävästi suojattuna

Kalaharin materiaali on pehmeää ja joustavaa fleece-kangasta, joka myötäilee tiukasti korin muotoja. Autosi näyttää upealta myös suojattuna. Mikrokuitumateriaalina fleece on hengittävä, pehmeä ja ilmava. Se estää tehokkaasti maalin naarmuuntumisen ja suojaa pieniltä kolhuilta ja kosteudelta. Jos haluat näyttävimmän ja laadukkaimman sisäpeitteen arvoautollesi, valitse Kalahari! Teet takuulla vaikutuksen itseesi, kun katsot suojattua silmäterääsi.


Kalahari valmistetaan käsityönä tilauksesta

Kalahari on paras saatavilla oleva sisäpeite. Sen materiaali, fleece-perustainen kangas, on niin pehmeä, että se suorastaan hellii autosi maalipintaa, unohtamatta tietenkään, että Kalahari näyttää suorastaan upealta. Hengittävyys takaa, että autosi on suojassa kosteudelta säilytyksen aikana. Peite valmistetaan autokohtaisena tilaustyönä, ja peitteen värityksen saa päättää itse.


Istuvuus kuin urheiluvaatteella

Joustava, pehmeä materiaali ja tilauksesta toteutettava autokohtainen valmistus takaavat räätälöidyn istuvuuden. Peite istuu kuin tiukka urheiluvaate.


Värivaihtoehdot

Kalahari on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita sivupaneelien, keskipaneelin, peilitaskujen ja paneelien välissä olevien tereiden värit oman makusi mukaan.

Saatavilla olevat värit: musta, harmaa (hopeinen), viininpunainen, punainen, oranssi, keltainen, tummansininen (laivastonsininen), sininen, vaaleansininen ja vihreä.

Tereiden väri on lähtökohtaisesti valkoinen, mutta kuten kuvista voi huomata, ne saa muissakin väreissä!


GALLERIA


LISÄTIETOJA

SÄHKÖAUTOILIJALLE

Katso tästä ohje,
jos haluat ladata peitettyä
sähköautoa.

LISÄTARVIKKEET

Valikoimassamme on paljon lisätarvikkeita: Tutustu tuotteisiin.

LISÄTARVIKKET SAATAVILLA
PIAN VERKKOKAUPASTA!

TARJOUSPYYNTÖ

Erikoistilanteissa
voit lähettää
tarjouspyynnön.