APOLLO

VALITSE
AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

Autokohtaisena tilaustyönä valmistettava Apollo on kestävin mahdollinen vaihtoehto missä tahansa sääolosuhteissa. Apollo on myös hyvin miellyttävä silmälle.

YLEISKATSAUS


YLEISKATSAUSKun haluat superlaadukkaan suojauksen arvoautollesi

Coverzone Apollo on Hyper Premium -tason autopeite. Materiaali on äärimmäisen kestävää, kudottua teflon-käsiteltyä kangasta. Se on hengittävä ja teflonin ansiosta myös hydrofobinen: vesi pisaroituu ja valuu päältä pois. Apollo-peite pitää auton kuivana ja siistinä rajuimmissakin olosuhteissa. Peite on kevyt käsitellä ja se mahtuu pieneen tilaan. Coverzone Apollo -autopeite valmistetaan autokohtaisesti suunniteltuna tilaustyönä. Tässä on tilaisuutesi hankkia absoluuttisesti parhaat saatavissa olevat materiaalit, brittiläinen käsityötaito ja ammattiylpeys arvoautosi suojaksi!


Apollo valmistetaan käsityönä tilauksesta

Miten tämä eroaa Coverzone Stormforce-peitteestä, kysyt. Siten, että vaikka Stormforce onkin supervahva, rankkoihin oloihin suunniteltu kestotarvike, Apollo vie rimaa vieläkin korkeammalle. Peite valmistetaan käsityönä kaikkein laadukkaimmista ja kestävimmistä materiaaleista, joka takaa suojauksen autollesi säässä kuin säässä. Peitteen sisäpinta on pehmeä, jotta autosi ei naarmuunnu peitteen liikkuessa. Apollo on myös todella hyvän näköinen, joten teet takuulla itseesi vaikutuksen, kun näet autosi suojattuna Apollon alla.


Värivaihtoehdot

Peitteen värin saa valita itse seuraavista: musta, harmaa, punainen, laivastonsininen ja vihreä (British Racing Green). Ilmoita haluamasi väri tilauksen kommenttikentässä ja sähköpostilla: asiakaspalvelu@autopeite.fi.Entistäkin täsmällisempi istuvuus

Coverzone on mallintanut valtaosan kaikista autoista 1930-luvulta nykypäivään, joten lähes poikkeuksetta – oli ajopelisi kuinka harvinainen tahansa – oikean kokoiseen ja malliseen peitteeseen on valmistuskaava olemassa. Apollo-peitteen tapauksessa istuvuus on tilauskohtaisen valmistuksen myötä omassa luokassaan. Peitteessä on joustavat helmat, jotka takaavat peitteen kauniin asettumisen autosi päälle.


LISÄTIETOJA

SÄHKÖAUTOILIJALLE

Katso tästä ohje,
jos haluat ladata peitettyä
sähköautoa.

TARJOUSPYYNTÖ

Erikoistilanteissa
voit lähettää
tarjouspyynnön.