STORMFORCE

4-kerroksinen hengittävä ja vedenpitävä autopeite

VALITSE
AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

Legendaarinen Coverzone Stormforce on tehty rajuihin olosuhteisiin. Stormforce kestää Suomen talven lumen ja jään, sekä kesän UV-säteilyn. 24 kk takuulla! Nelikerroksinen rakenne on täysin hengittävä: kosteus pääsee haihtumaan pinnoilta. Kalvoteknologian ansiosta sade ei kastele autoa.

Mukavampaa talviautoilua: Lopeta lumen harjaaminen ja lasien raapiminen, tilaa Stormforce-autopeite.

Coverzone Stormforce – ylivoimaista suojaa korille


Ominaisuusbanneri

Stormforce-ominaisuudet


Ominaisuusbanneri

Kestävyyttä rajuja olosuhteita vastaan

Stormforce on tehty kestämään Suomen arktisia olosuhteita: lunta, jäätä ja myrskytuulta. Stormforce-peite kestää peitteen päältäoton, vaikka päällä olisi lunta ja peitteen pinta olisi jäässä.

Coverzone Stormforce on alan ehdoton huipputuote -24 kk takuulla! Tämä autopeite on 15-vuoden ajan ollut myydyin tuotteemme.

Asiakkaidemme raportit kertovat, että Stomforce tekee sen mitä lupaa:

Lapista olemme saaneet raportteja yli 5-vuotta talvikäytössä kestäneistä Stormforce-peitteistä. Espanjassa talvet viettävä suomalainen asiakkaamme käytti samaa Stormforce-peitettä 10-vuotta avoautonsa suojana. Hän tilasi uuden peitteet kun vaihtoi auton. Stormforce kestää erittäin hyvin myös auringon UV-säteilyä.


Stormforce-peite Vedenpitävä, hengittävä ja pehmeä

Coverzone Stormforce on yhtä aikaa hengittävä ja vesitiivis. Tämän mahdollistaa peitteen nelikerroksinen rakenne. Tukevan pintakankaan alla on kalvo, jonka läpi vesihöyry pääsee haihtumaan ylöspäin. Vesitipat ovat liian suuria, ne eivät pääse kalvosta läpi maalipinnalle.

Hengittävän kalvon ansiosta auton pinta kuivuu jopa talvipakkasella. Hyvästi lasien raapiminen aamulla. Stormforce peite vähentää lämmön haihtumista ja tehostaa sisätilalämmittimen vaikutusta. Mukavampia starteja talviaamuna.

Stormforce-autopeiteen sisäpinnan materiaali on pehmeämpää kuin auton maali/lakkapinta. Peite ei naarmuta maalipintaa.

Huomio: auton maalipinnassa oleva lika voi vaurioittaa maalia. Käytä peitettä puhtaan auton päällä.


Mittojen mukaan valmistettu peite istuu hyvin

Coverzone on mallintanut valtaosan kaikista autoista 1930-luvulta nykypäivään, joten lähes poikkeuksetta – oli ajopelisi kuinka harvinainen tahansa – valikoimasta löytyy oikean kokoinen ja mallinen autopeite.

Nelikerroksisesta rakentessta johtuen Coverzone Stormforce -peite painaa automallista riippuen 3-8 kg. Tämä vähentää tuulen vaikutusta peitteeseen.

Stormforce-peitteen pukeminen auton päälle helppoa. Klikkaa tästä linkistä videoon jossa näytetään miten autopeite puetaan

Resorit nurkissa tuovat joustavuutta istuvuuteen. Stormforce-peitteen ja auton väliin jää tarkoituksellisesti hieman löysää, jotta ilma saa virrata vapaasti. Tämä parantaa peitteen hengittävyyttä.


Coverzone Stormofoce on monipuolinen suosikki

Stormforce on suosituin tuotteemme, eikä ihme. Suomen olosuhteissa tarvitaan kestävä ja laadukas ratkaisu. Suomen säät tarjoavat aurigonpaistetta, vettä, lumisadetta ja rakeita. Lämpötilat voivat jopa +40 ja -+40 välillä.

Rankka olosuhteiden vaihtelu rasittaa marketin halparätin rikki nopeasti, mutta Stormforce on tehty kestämään!

Vaikka Coverzone Stormforce on ensisijaisesti tehty ympärivuotiseen ulkokäyttöön, se soveltuu myös auton suojaukseen sisäkäytössä. Hengittävä nelikerroksinen rakenne ovat tehokas suoja maalipinnalle kaikissa olosuhteissa.LISÄTIETOJA

SÄHKÖAUTOILIJALLE

Katso tästä ohje,
jos haluat ladata peitettyä
sähköautoa.

TARJOUSPYYNTÖ

Erikoistilanteissa
voit lähettää
tarjouspyynnön.