FAQ

– USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

VALITSE
AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

1. Naarmuttaako peite?

Ei naarmuta. Kaikki Coverzone-peitteet ovat suunniteltu niin pehmeiksi, ettei auton maalipinta vahingoitu, vaikka peite pääsisi hieman liikkumaankin maalipintaa vasten. Ainoa riskitekijä on rankka tuuli, joka voi aiheuttaa peitteen hakkaamista maalipintaa vasten, jos peite on liian löysästi kiinnitetty. Tähän paras lääke on oikeanlainen kiinnitys – ulkopeitteiden kiristysremmeillä voit säätää peitteen istuvuuden kireyttä. Muista kuitenkin, että Stormforce-, Voyager- ja Sahara-peitteiden ja maalipinnan välissä kuuluukin olla hieman ilmaa!


2. Onko peitteessä luukku sähköauton latausta varten?

Lähtökohtaisesti ei ole, sillä peitteet ovat suunniteltu korimallien mukaan, ja sama peitekaava sopii useampaan saman kokoiseen automalliin. Tähän ratkaisuna on Coverzonen peitteeseen itse asennettava sähköauton latausluukku. Se on helppo laittaa juuri oikealle paikalle peitettä. Huomio! Jos haluat ladata peitettyä sähköautoa, lue nämä ohjeet tarkasti: Sähköautoilijalle. Kysy latausluukun hankinnasta: asiakaspalvelu@autopeite.fi.


3. Mitä jos autossa on antenni?

Antenni täytyy ottaa irti, jos auton peittää. Jos haluat, voit teetättää esimerkiksi suutarille peitteeseen antennin mentävän reiän. Tätä ratkaisua on toisinaan hyödynnetty, ja se on toiminut ihan hyvin, mutta emme silti suosittele ylimääräisten reikien tekemistä kankaaseen, sillä se heikentää peitteen ominaisuuksia ja käyttöikää. Huomioithan, ettei takuu koske omasta toimesta muokattuja peitteitä.


4. Mitä jos autossa on karjapuskuri, kattoteline tai vastaava lisävaruste?

Ole näissä tapauksissa yhteydessä: asiakaspalvelu@autopeite.fi. Useimmissa tapauksissa on mahdollista sovittaa autoon jokin hieman isompi peite, ja istuvuus säilyy hyvänä. Jokainen tapaus on yksilöllinen ja vaatii suunnittelua sekä Coverzonen mallimestarin konsultointia.


5. Joutuuko toimituksesta maksamaan tullimaksun?

Ei joudu. Suomeen toimitettavat Coverzone-tuotteet tulevat Coverzonen EU-varastolta Puolasta, ja maksat ainoastaan oston yhteydessä perustoimitusmaksun.


Etkö löytänyt vastausta?