SAHARA

Autopeite sisäkäyttöön

VALITSE
AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

Coverzone Sahara -autopeite on kehitetty suojaamaan autosi sisätiloissa säilytyksen aikana. Sahara soveltuu säilytykseen sekä kylmissä että lämpimissä tiloissa. Peitteen materiaali on hengittävää polypropyleeni-kuitukangasta. Se suojaa auton maalipintaa pölyltä ja naarmuttumiselta. Sahara-autopeite ei kutistu. Täysin keinokuidusta valmistettuna se ei homehdu. Yli 7000 automallia kattava Sahara-valikoima takaa, että peite istuu kauniisti autosi päällä.

COVERZONE SAHARA OMINAISUUDET


COVERZONE SAHARACoverzone Sahara – varma valinta säilytykseen sisätiloissa

Coverzone Sahara on kevyt ja kestävä sisäsäilytykseen suunniteltu autopeite. Sahara on hengittävä, mikä varmistaa, että kosteus pääsee haihtumaan autosi pinnoilta. Materiaali ei sido likaa. Se suojaa maalipinnan pölyltä ja pieniltä kolhuilta. Sahara-peite auttaa ylläpitämään autosi kunnon ja arvon säilytyksen aikana.

Sahara on kohtuuhintainen, korkealaatuinen ja kestävä peite vuosien käyttöä varten. Peite toimitetaan vetoketjullisesa kuljetuskassissa. Kassiin pakattuna peite mahtuu pieneen tilaan.


Hengittävä, pehmeä ja kutistumaton materiaali

Coverzone Sahara – autopeitteen materiaali polypropyleeni kuitukangas. Se on pehmeämpää kuin auton maali/lakkapinta. Sahara ei naarmuta auton maalipintaa. Materiaali on tukeva, kutistumaton ja homesuojattu.

Sahara-peite on kevyt, ja helppo käsitellä. Sahara soveltuu hyvin autojen kausisäilytykseen lämpimissä ja kylmissä sisätiloissa. Hengittävä materiaali varmistaa, että kylmissä tiloissa kosteus ei jää auton pinnalle, vaan pääsee haihtumaan.

Sahara suosittu valinta harrasteautojen, urheiluautojen ja klassikkoiden suojana talvisäilytyksen aikana. Hyvin suojattuna rakas ajokki on säilytyksen jälkeen samassa kunnossa kuin ennen säilytystä!


Täsmällinen istuvuus suojaa auton koria

Coverzone on mallintanut valtaosan kaikista autoista 1930-luvulta nykypäivään. Lähes poikkeuksetta – oli ajopelisi kuinka harvinainen tahansa – oikean kokoinen ja mallinen peite on valikoimassa.

Coverzone Sahara -peitteessä on joustavat helmat, jotka takaavat tiukan istuvuuden. Peitteen oikeanlainen istuvuus on tärkeää, jotta hengittävät ominaisuudet toimivat oikein.

Tuplatikatut saumat varmistavat, että kutistumaton peite pysyy muodossaan. Polypropyleeni-kuitukangas on sileäpintainen, se ei sido likaa eikä kosteutta.


LISÄTIETOJA

SÄHKÖAUTOILIJALLE

Katso tästä ohje,
jos haluat ladata peitettyä
sähköautoa.

TARJOUSPYYNTÖ

Erikoistilanteissa
voit lähettää
tarjouspyynnön.