TILAAMINEN JA TOIMITUS

VALITSE
AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta, jonka jälkeen tilaus käsitellään asiantuntevan työntekijän toimesta. Pidämme sinut ajan tasalla tilauksesi edistymisestä.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat:
Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, sekä Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta


Toimitus

Suomeen tulevat toimitukset toimitetaan Coverzonen EU-varastolta Puolasta. Kuljetysyhtiönä Puolasta Suomeen toimii DPD. Vantaan terminaalista toimitus siirtyy Postnordin kuljetettavaksi, joka tuo tuotteet kotiovellesi tai lähimmälle noutopisteelle. Toimitus kestää noin viikon.

Autopeite.fi tarjoaa seurannan DPD-toimitukselle, ja kun paketti on Suomessa, Postnord on yhteydessä tilauksen lähestyessä tekstiviestitse. Voit vaikuttaa tilauksen toimitusajankohtaan ja -paikkaan tekstiviestillä tulevan linkin kautta.

Mikäli toimituksesta tulee kysyttävää, ota yhteyttä: asiakaspalvelu@autopeite.fi