STORMFORCE

VALITSE AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

Legendaarinen Coverzone Stormforce on tehty rajuihin olosuhteisiin. Nelikerroksinen rakenne on täysin hengittävä ja vesitiivis ja se kestää myrskyt, pakkaset ja auringonpaisteen. Pääset talvella mukavasti liikkeelle kuivalla tuulilasilla!

YLEISKATSAUS


YLEISKATSAUSKestävyyttä rajuja olosuhteita vastaan

Stormforce on tehty KESTÄMÄÄN arktisia olosuhteita: lunta, jäätä ja myrskytuulta. Stormforce-peite KESTÄÄ päältäoton, vaikka päällä olisi lunta ja peitteen pinta olisi jäässä. Stormforce-peitteellä on kahden vuoden takuu. Tiedämme, että Stormforce kestää parhaimmillaan jopa kymmenen vuotta päivittäistä käyttöä. Jos säilytät autoa ulkona ilman autokatosta, valitse Stormforce-autopeite. 


Vedenpitävä, hengittävä ja pehmeä

Stormforcen nelikerroksinen rakenne on hengittävä ja vesitiivis. Tämä tarkoittaa, että kosteus pääsee peitteen läpi vain auton pinnasta poispäin, mutta ei ulkopuolelta auton pinnalle. Autosi pysyy kuivana myös kovilla talvipakkasilla. Hyvästi tuulilasin raaputus! Stormforcen sisäpinta on pehmeä, jotta autosi maalipinta ei naarmuuntuisi peitteen liikkuessa tuulessa.


Täsmällinen istuvuus

Coverzone on mallintanut valtaosan kaikista autoista 1930-luvulta nykypäivään, joten lähes poikkeuksetta – oli ajopelisi kuinka harvinainen tahansa – oikean kokoinen ja mallinen peite on valikoimassa. Nurkkien resorit tuovat joustavuutta istuvuuteen. Stormforce-peitteen ja auton väliin jää tarkoituksellisesti hieman löysää, jotta ilma saa virrata vapaasti. Tämä parantaa peitteen hengittävyyttä.

Monipuolinen kestosuosikki

Stormforce on suosituin tuotteemme, eikä se ole ihme. On aina järkevää hankkia laadukkain ja kestävin vaihtoehto. Suomessa sääolosuhteet vaihtelevat auringonpaisteesta vesi- ja lumisateeseen, ja lämpötila käy sekä kuumassa että kylmässä ääripäässä. Rankka olosuhteiden vaihtelu rasittaa marketin halparätin rikki nopeasti, mutta Stormforce on luotu vaihtelua varten. Stormforce sopii hyvin myös sisäkäyttöön!LISÄTIETOJA

SÄHKÖAUTOILIJALLE

Katso tästä ohje,
jos haluat ladata peitettyä
sähköautoa.

LISÄTARVIKKEET

Valikoimassamme on paljon lisätarvikkeita: Tutustu tuotteisiin.

LISÄTARVIKKET SAATAVILLA
PIAN VERKKOKAUPASTA!

TARJOUSPYYNTÖ

Erikoistilanteissa
voit lähettää
tarjouspyynnön.