SAHARA

VALITSE AUTOSI

Public Form
Tyhjennä

Etenkin autoharrastajien suosiosta nauttiva Sahara on peite, joka hoitaa asiansa, eikä yritäkään tehdä ihmeitä. Autosi on takuulla suojassa pölyltä, kosteudelta ja pieniltä naarmuilta.

YLEISKATSAUS


YLEISKATSAUSTakuuvarma valinta sisäsäilytykseen

Coverzone Sahara on kevyt ja kestävä sisäsäilytykseen suunniteltu autopeite. Sahara on hengittävä, mikä varmistaa, että kosteus pääsee haihtumaan autosi pinnoilta. Materiaali ei sido likaa. Se suojaa maalipinnan pölyltä ja pieniltä kolhuilta, mikä auttaa ylläpitämään autosi kunnon sekä arvon säilytyksen aikana. Lyhyesti, Sahara on laadukas ja kestävä peite vuosien käyttöä varten, joka hoitaa hommansa juuri niin kuin luvataan.


Pehmeä ja kevyt materiaali

Saharan materiaali on kevyttä polypropyleenikangasta, joka ei naarmuta auton pintaa. Peite on kevyt, mikä tekee siitä helpon käsitellä. Se mahtuu myös hyvin pieneen tilaan. Erityisen hyvä valinta Sahara on urheiluautojen ja klassikkoautojen suojaksi talvisäilytyksen aikana: onhan tärkeää, että edustusmenopeli on säilytyksen jälkeen samassa kunnossa kuin ennen säilytystä!


Täsmällinen istuvuus

Coverzone on mallintanut valtaosan kaikista autoista 1930-luvulta nykypäivään, joten lähes poikkeuksetta – oli ajopelisi kuinka harvinainen tahansa – oikean kokoinen ja mallinen peite on valikoimassa. Joustavat helmat takaavat tiukan istuvuuden. Peitteen oikeanlainen istuvuus on tärkeää, jotta hengittävät ominaisuudet toimivat oikein.


LISÄTIETOJA

SÄHKÖAUTOILIJALLE

Katso tästä ohje,
jos haluat ladata peitettyä
sähköautoa.

LISÄTARVIKKEET

Valikoimassamme on paljon lisätarvikkeita: Tutustu tuotteisiin.

LISÄTARVIKKET SAATAVILLA
PIAN VERKKOKAUPASTA!

TARJOUSPYYNTÖ

Erikoistilanteissa
voit lähettää
tarjouspyynnön.