Autopeitteet

Yksinkertaisesti: Markkinoiden parhaita autopeitteitä

Mallikohtaisesti suunnitellut Coverzone-autopeitteet edustavat alan parasta osaamista ja laatua. Coverzone-autopeiteet valmistetaan Englannissa, jossa autot pitää suojata kaatosateelta, ja talven kosteudelta sekä kesän auringolta. Coverzone on määrätietoisesti kehittänyt valmistustekniikkaa, materiaaleja sekä mallistoja. Työn tuloksena Coverzone -valikoimasta löytyy korkealaatuinen autopeite kaikkiin suojaustarpeisiin – ja lähes jokaiseen automalliin.

Toimme Coverzone-autopeitteet Suomen markkinoille vuonna 2010. Olemme toimittaneet tuhansia mittojen mukaan tehtyjä autopeitteitä, ja niistä useimmat ovat edelleen käytössä. Coverzone-tuotteiden käyttöikä on jopa yli 10-vuotta. Kun tilaat Coverzone-tuotteen, saat testatun ratkaisun joka tekee sen mitä lupaa. Samaa ei voi sanoa markettien muutaman kympin peitteistä.

Tutustu Coverzone-laatutuotteisiin. Valikoimasta löydät varmasti sopivan ratkaisun auton tai moottoripyörän suojaamiseen. Sisällä ja ulkona. Tästä linkistä pääset kauppaan tilaamaan tuotteita.

Alfa Romeo suojattuna Voyager-peitteellä, ja Land Rover Defender Stormforce-peitteellä.