Autopeitteet

Yksinkertaisesti: Markkinoiden parhaita autopeitteitä

Mallikohtaisesti suunnitellut Coverzone-autopeitteet edustavat alan parasta osaamista ja laatua. Coverzone-autopeiteet valmistetaan Englannissa, jossa autot pitää suojata kaatosateelta, talven kosteudelta sekä kesän auringolta. Coverzone on määrätietoisesti kehittänyt valmistustekniikkaa, materiaaleja sekä mallistoja. Työn tuloksena Coverzone -valikoimasta löytyy korkealaatuinen autopeite kaikkiin suojaustarpeisiin – ja lähes jokaiseen automalliin.

Toimme Coverzone-autopeitteet Suomen markkinoille vuonna 2010. Olemme toimittaneet tuhansia mittojen mukaan tehtyjä autopeitteitä, ja niistä useimmat ovat edelleen käytössä. Coverzone-tuotteiden käyttöikä on jopa yli 10-vuotta. Kun tilaat Coverzone-tuotteen, saat testatun ratkaisun,j oka tekee sen, mitä lupaa. Samaa ei voi sanoa markettien muutaman kympin peitteistä.

Tutustu Coverzonen laatutuotteisiin. Valikoimasta löydät varmasti sopivan ratkaisun auton tai moottoripyörän suojaamiseen. Sisällä ja ulkona. Tästä linkistä pääset kauppaan tilaamaan tuotteita.

Alfa Romeo suojattuna Voyager-peitteellä, ja Land Rover Defender Stormforce-peitteellä.