Golf-auton suojapeite

Stormforce Golf Plus on suomalaisten golf-harrastajien ideoima, ja heidän kanssaan yhteistyössä kehitetty golf-auton suojapeite. Mitoitus on valittu yleisen Club Car Tempo -golfauton mittojen mukaan. Stormforce Golf Plus -peite on tehty ympärivuotiseen ulkokäyyttöön. Sen materiaali on Stormforce-peitteen nelikerroksinen kuitukangas, joka on vedenpitävä ja hengittävä. Kestävyyen takeena on Stormforce-peitteen 24 kk takuu.

Coverzone Stormforce on järeä nelikerroksinen peite. Se kestää sadetta, jäätä, lunta ja auringonpaistetta. Ulkokangas on likaa ja vettä hylkivää materiaalia. Sisäkerros on hengittävää materiaalia, joka päästää kosteuden haihtumaan peitteen läpi. Samalla se estää veden läpitulon. Stormforce-peite pitää golfauton kuivana kaikissa olosuhteissa. Sisäpuolella on pehmeä materiaali, joka ei naarmuta maalipintoja, eikä siihen tartu likaa. Coverzone Stormforce -autopeitteellä on kahden vuoden takuu!

Suunniteltu Club Car Tempo -kokoluokan golfautoille.  Maksimimitat (pituus x leveys x korkeus)  235 x 123 x 176 cm. Kysy tarvittaessa asiakaspalvelusta, saadaanko peite istumaan golfautosi päälle. Peitteessä on paikat kiristysliinoille, ja liinat sisältyvät toimitukseen. Toimitetaan kätevässä säilytyskassissa.

Tilaa Golfauton peite tämän linkin kautta:

https://autopeite.fi/index.php/product/stormforce-peite-golfautolle/

Kysy peitteestä:

045 1295 005 ma-pe 10-17

asiakaspalvelu@autopeite.fi

Mikäli suunnittelet golf-auton säilyttämistä ulkona myös talvella, tutustu valmistajan ohjeisiin akkujen kunnossapidosta ja lataamisesta.