MP-peitteet

Suojaa rautaratsu peitteellä joka on tehty kestämään vuosien kovaa käyttöä. Coverzone-valikoimasta löytyy peite joka tarpeeseen: kesäkäyttöön, sisäkäyttöön, ja jopa ympärivuotiseen säilytykseen ulkona. Coverzone suojaa myös keräilyharvinaisuudet ja näyttelyprätkät.

Coverzone-prätkäpeitteiden perusmitoitus on suunniteltu ilman sivu- ja perälaukkuja. Mikäli haluat suojata pyörän laukkujen kanssa, valitse malli jonka tuotekuvauksessa mainitaan sivulaukut. Tai – Pyydä suomalaiselta asiakaspalvelulta neuvoa. Asiakaspalvelussamme on vain täysiverisiä motoristeja, jotka tuntevat Coverzone prätkäpeitteet perinpohjaisesti.

Nopea toimitus suoraan tehtaalta

Coverzone-peitteet valmistetaan yksilöllisesti, ja toimitukset tulevat nopeasti suoraan tehtaalta Englannista. Kun hankit moottoripyöräsi suojaksi Coverzone-peitteen, saat laatua joka on tehty kestämään vuosien kovaa käyttöä. Rahdin kuljettaa UPS, FedEx tai DPD-kuriiriyhtiö suoraan kotiovelle tai lähimpään noutopisteeseen. 

Stormforce on prätkäpeitteiden Rolls-Royce!

Arktisiin olosuhteisiin kehitetty hengittävä moottoripyörän suojapeite. Stormforce-peite päästää kosteuden haihtumaan pyörän pinnoilta, mutta se ei laske vettä läpi. Ulkopinnassa kestävä kangas, jonka alla on hengittävä (goretex -tyyppinen) kalvo tukevaan kankaaseen kiinnitettynä. Peitteen sisäpuoli on pehmeää ja likaa hylkivää materiaalia, joka ei naarmuta pyörän pintoja. Stormforce moottoripyörän kokopeitteen ominaisuudet voidaan tiivistää näin: Stormforce on mitoittettu kestämään vähintään 10-vuotta yhtäjaksoista käyttöä ulkona. Se suojaa moottoripyörän säältä, kosteudelta ja auringolta. Peite on suunniteltu, ja valmistetaan Englannissa, jossa sääolot ovat tunnetusti kosteat ja vaihtelevat.

Etu- ja takapyörien kohdalla vahvistetut lenkit lukon pujottamista varten. Näin sekä pyörä että peite voidaan suojata vahvalla lukolla. Poissa silmistä -poissa mielestä. Peitteen alla oleva lukittu pyörä ei taatusti ole varkaan tai vandaalin ykkösvalinta kohteeksi.

Stormforce ei ole markkinoiden edullisin moottoripyörän peite. Se on Paras!

Stormfoce-peitteelä on 2-vuoden takuu!

Voyager mp-peite suojaa kesäkelillä ja matkoilla

Coverzone Voyager on kevyt, kestävä ja hengittävä moottoripyörän peite kesäkäyttöön ulkona ja ympärivuotiseen käyttöön sisällä. Voyager-materiaali on ohut, kevyt ja vahva. Se pakautuu pieneen tilaa, ja soveltuu siksi erinomaisesti pidettäväksi mukana matkoilla. Voyager -ei sido kosteutta. 95% sadevedestä valuu pois, ja loput lähtee peitteestä ravistamalla. Hopeanharmaa kiiltävä pinta heijastaa tehokkaasti lämpöä. Saumat on vahvistettu tuplatikkauksella, ja helmaresorit kiristävät peitteet pyörään.

Coverzone mp-peitteissä on erikseen tehty mallit sivu- ja perälaukullisiin pyöriin. Vasemmalla Yamaha FJR 1300 Voyager-peitteellä suojattuna. OIkealla korkealla ohjaustangolla varustettu iso custom. Huomaa teräsrenkaalla vahvsitetut reijät vannelukkojen käyttämistä varten. Peitetty pyörä ja vannelukot jarruttavat tehokkaasti prätkävarkaan haluja pölliä silmäteräsi.

Kalahari-peite keräilyharvinaisuuksien suojaksi

Pehmeä fleece-peite arvokkaan pyörän säilytykseen sisätiloissa. Pehmeä fleece suojaan pyörän pinnat naarmuilta, pikku kolhuilta ja . Kalahari on näyttävä – ja nähtävä – se kruunaa kokoelmasi. 12 eri väriä. Jokainen Kalahari-peite valmistetaan tilauksesta mittojen mukaan. Materiaali on täysin pestävä ja sietää erinomaisesti UV-säteilyä.

Valitse peitteen ja tereiden värit mielesi (pyörän) mukaan

Kysy peitteistä: 045 1295 005 ma-pe 10-17 sähköposti: asiakaspalvelu@autopeite.fi