Voyager ulkokäyttöön

Coverzone Voyager on kevyt, mutta erittäin kestävä autopeite.  Voyager on valmistettu kudotusta materiaalista, mikä antaa peitteelle painoon nähden huiman lujuuden.

Voyager – kevyt, kestävä ja monikäyttöinen autopeite 

Coverzone Voyager on helppokäyttöinen ja kevyt – mutta ERITTÄIN KESTÄVÄ autopeite. Voyager-peitteen materiaali on vedenpitävä ja hengittävä yksikerroksinen. Kudottu materiaali takaa kestävyyden. Voyager-autopeite on parhaimmillaan kun autoa säilytetään katoksessa tai kylmissä sisätiloissa. Voyager mahtuu säilytyksessä pieneen tilaan. Sietää erittäin hyvin UV-säteilyä, ja hohtava pinta heijastaa pois auringon lämpösäteilyä.

Voyager-autopeitteet ovat mallikohtaisia, mikä takaa hyvän istuvuuden ja parhaan suojauksen. Keveys ja helppokäyttöisyys perustuvat korkealaatuiseen materiaaliin, ja mallikohtaiseen leikkaukseen.  Tuplatikatut saumat, luja materiaali ja resorit nurkissa takaavat hyvän istuvuuden. 12kk takuu. Toimitetaan kuljetuskassissa. Voyager-autopeite pakkautuu tarvittaessa tiukasti ja vie vähän tilaa säilytyksessä

Voyager -peittoaa halvat market-peitteet mennen tullen

Älä haksahda luulemaan, että muutaman kympin market-peite olisi samaa materiaalia. Ei ole – eikä voi olla. Coverzonelle ei kelpaa vain paras mitä markkinoiltaon saatavissa. Voyager-peitteen kudottu polyester -kangas on moninverroin kestävämpää kuin halvoissa autopeitteissä käytettävä non-woven materiaali. Siksi Voyager-peitteellä on 12 kk takuu.

Voyager on parhaimmillaan jokapäiväisessä käytössä

  • Erittäin kestävä materiaali
  • Hengittävä – voidaan laittaa märän auton päälle, vesi haihtuu peitteen läpi
  • Ympärivuotiseen käyttöön
  • Mallikohtaisesti suunniteltu ja testattu huipputuote
  • Suunniteltu päivittäiseen käyttöön
  • Takuu 12 kk

Kysy peitteistä: 045 1295 005 ma-pe 10-17 sähköposti: asiakaspalvelu@autopeite.fi