Stormforce ulkokäyttöön

Markkinoiden ylivoimaisesti kestävin autopeite

Legendaarinen Coverzone Stormforce on tehty arktisiin olosuhteisiin. Nelikerroksinen rakenne on täysin hengittävä ja vesitiivis. Se päästää kosteuden haihtumaan auton pinnalta, jolloin auto pysyy kuivana ja jäättömänä myös talvikelissä, eikä peite jäädy koriin kiinni. Stormforce kestää tuulet ja myrskyt. Kahden vuoden takuu! Peite kestää jatkuvaa auringonpaistetta jopa 10-vuotta, ja tämä on testattu käytännössä.

Katso video: Stormforce voittaa lumien harjaamisen ja lasien raapimisen 6-0

Stormforce on tehty KESTÄMÄÄN arktisia olosuhteita: lunta, jäätä ja myrskytuulta. Stormforce-peite KESTÄÄ päältäoton, vaikka päällä olisi lunta ja peitteen pinta olisi jäässä. Stormforce-peitteellä on kahden vuoden takuu. Tiedämme, että Stormforce kestää jopa kymmenen vuotta päivittäisessä käytössä. Jos säilytät autoa ulkona ilman autokatosta, valitse Stormforce-autopeite.  Tästä linkistä pääset kauppaan.

Hengittävän Stormforce -autopeitteet materiaali on 4-kerroksinen. Pinta- ja pohjamateriaalina erittäin tukeva non-woven -kangas. Hengittävä kalvo päästää vesihöyryn läpi. Auto kuivaa peitteen alla. Ei jäädy autoon kiinni ja KESTÄÄ, vaikka päällä olisi jääkerros ja metri lunta!

Kysy peitteistä: 045 1295 005 ma-pe 10-17 sähköposti: asiakaspalvelu@autopeite.fi

Coverzone Stomrforce-autopeitteen ompelu

Coverzone Stormforce -autopeite valmistetaan tehokkaasti teollisena käsityönä. Etelä-Englannissa sijaitsevalla tehtallaa materiaali ajetaan rullasta CNC-leikkuriin joka leikkaa peitteen osat tietokantaan ohjelmoidun kaavan mukaisesti millintarkkaan mittaan. Tämä jälkeen osat syötetään ompelukoneeseen ja kootaan mallikohtaiseksi autopeitteeksi.

Stormforce-autopeitteen kulmiin ommellaan automaattiseti resorit. Peitteen keskellä on lukkosarjaa varten kiinityslenkit. Stormforce toimitetaan kätevässä kuljetuskassissa.