Kalahari sisäkäyttöön

Silmiä hivelevät muodot – näyttävästi suojattuna

Coverzone Kalahari on huippulaadukas fleece-perustainen autopeite. Kalahari on kehitetty erityisesti arvoautojen maalipinnan suojaamiseen. Pehmeä ja joustava fleece -kangas myötäilee tiukasti korin muotoja. Mikrokuitumateriaalina fleece on hengittävä, pehmeä ja ilmava. Se estää tehokkaasti maalin naarmuuntumisen ja suojaa pieniltä kolhuilta.

Coverzone Kalahari -auton suojapeite valmistetaan pehmeästä fleece-kankaasta. Se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan arvoautolle jota säilytetään sisällä.

Premium-luokan fleece -materiaalista tilaustyönä valmistettava Kalahari-autopeite on varma valinta arvoauton sisävarastointiin. Moderni fleece-kangas istuu auton päällä tiukasti kuin nykypäivän urheiluvaatteet. Autosi näyttää upealta myös suojattuna. Hengittävä materiaali takaa, että kosteus pääsee haihtumaan, eikä tee pesää auton pinnoille. Voit valita peitteen sekä paneelien välissä olevan tereen värit vapaasti oman makusi mukaan. Katso alta esimerkkejä tyytyväisten Kalahari-peitteen omistajien kaunokaisista!

Kalahari-peite valmistetaan autokohtaisesti ja tilaustyönä. Tee tilaus asiakaspalvelun kautta:

045 1295 005 ma-pe 10-17 sähköposti: asiakaspalvelu@autopeite.fi

Tilaa Kalahari-peite omissa väreissä

Kalahari-peitteen voi tilata 10 eri värissä. Voit valita yhden tai useamman värin, ja määrittää mös kylki ja sivupaneelien värit erikseen. Voit tilata peitteen kaupasta, mutta ilmoita haluamasi värit, auton merkki, malli ja rekisterinumero sähköpostilla: asiakaspalvelu@autopeite.fi. Tämä varmistustoimenpide on välttämätön koska peiteet valmistetaan täysin käsityönä. Toimitusaika sesongista riippuen 2-3 viikkoa.

Kalahari suojaa suomalaisten autoharrastajien aarteet