Golf-auton suojapeite

Stormforce Golf Plus on suomalaisten golf-harrastajien kanssa yhteistyössä kehitetty suojapeite, joka mahdollistaa golf-auton säilyttämisen ulkona. Mitoitus on valittu yleisen Club Car Tempo -golfauton mittojen mukaan. Tämä peite on tyypillinen Coverzone-tuote, sillä se on suuniteltu asiakkaan pyynnöstä. Ajatus golfauton peitteestä on alunperin lähtöisin Suomesta.

Coverzone Stormforce on järeä 4-kerroksinen peite. Se kestää sadetta, jäätä, lunta ja auringonpaistetta. Ulkokangas on likaa ja vettä hylkivää materiaalia. Sisäkerros on hengittävää materiaalia, joka päästää kosteuden haihtumaan peitteen läpi. Samalla se estää veden läpitulon. Stormfoce-peite pitää golfauton kuivana kaikissa olosuhteissa. Sisäpuolella pehmeä materiaali, joka ei naarmuta maalipintoja, eikä siihen tartu lika. Coverzone Stormforce -autopeitteellä on 2-vuoden takuu.

Suunniteltu Club Car Tempo -kokoluokan golfautoille.  Maksimimitat (pituus x leveys x korkeus)  235 x 123 x 176 cm. Tarkista golfautosi maksimimitat. Peitteessä on paikat kiristysliinoille, ja liinat sisältyvät toimitukseen. Toimitetaan kätevässä säilytyskassissa.

Tilaa Golf-auton peite asiakaspalvelusta: 045 1295 005 ma-pe 10-17 sähköposti: asiakaspalvelu@autopeite.fi

Mikäli suunnittelet golf-auton säilyttämistä ulkona myös talvella, tutustu valmistajan ohjeisiin akkujen kunnossapidosta ja laataamisesta.